Кадър бТВСилен човек в парламентарно представена партия говори за разговорите им

...
Кадър бТВСилен човек в парламентарно представена партия говори за разговорите им
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Не познавам кандидата на ИТН за премиер Пламен Николов

Кадър бТВ

Силен човек в парламентарно показана партия приказва за диалозите им с " ИТН ". Не познавам претендента за министър председател на " ИТН " (ИТН) Пламен Николов.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ адвокат Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! ", който разяснява връчването на мандат за сформиране на държавно управление от президента на първата политическа мощ в Народното събрание и оттеглената в последния миг кандидатура на Петър Илиев за министър председател. 

" Днес имахме среща с управлението на Има Такъв Народ, с цел да забележим какво се случва. Те ни попитаха дали бихме подкрепили Петър Илиев за министър председател, който след това очевидно е бил отдръпнат в последните минути. Ние казахаме, че няма да го подкрепим, както няма и да подкрепим този метод на образуване на държавно управление. Има Такъв Народ се държат все едно са единствена партия. Да те завоюваха изборите, само че това не им дава право да се държат по този начин. Дори и да бяха спечелили 121 депутатски места отново не би трябвало да се държат по този метод ", безапелационен бе Хаджигенов.

" В момента виждам една политическа детска градина. Ако детската градина внезапно скочи в десети клас, е допустимо да имаме кабинет другата седмица. Аз разчитах, че политическото поумняване към този момент ще е реалност, само че очевидно то още не е реалност ", добави той, написа Novini.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР